Lid worden

Ga jij studeren of wil jij een echte student worden? De studententijd wordt voor velen gezien als de mooiste tijd van hun leven. Jij gaat als student het leven ontdekken omdat je bijna geen verantwoordelijkheden meer hebt, je alles kan en jij je gaat ontwikkelen. Wanneer jij je als geneeskunde of biomedisch wetenschap student aansluit bij Leidsch Medisch Dispuut Forestus leer jij 300 andere studenten kennen die jouw leven op alle vlakken kunnen verrijken.

Introductieperiode

Tijdens de El-Cid staat Forestus met een kraampje op het informatie markt om jou informatie te verstrekken over het Leids Medisch Dispuut Forestus. Daarna start de introductie periode van Forestus op de eerste dag van het nieuwe studiejaar. Vanaf dan staan de eerste 7 weken van het studiejaar, na het aanmelden als Aspirant lid, in het teken van jouw nieuwe geneeskunde of biomedische wetenschapen studie en het leren kennen van Forestus. Deze periode is geheel vrijblijvend, dus niks is verplicht. Tijdens deze periode zullen verschillende activiteiten zoals zwembadfeestjes, schuimfeestjes en kroegentochten georganiseerd worden en daar kan jij dan allemaal aan deelnemen.

Waarom zou ik mij inschrijven voor de Introductie periode?

Aangezien Forestus alleen maar bestaat uit (bio)medische studenten leer jij vanaf moment één jouw jaargenoten kennen. Met deze jaargenoten kan jij de volgende ochtend samen brak in de collegezaal zitten, het studiemateriaal bespreken en naast je studie leuke dingen doen. Daarnaast bestaat het studeren ook uit een studenten leven. Forestus kan een fundament worden voor dat studentenleven doordat het op alle mogelijke manieren rekening houdt met jou als (bio)medische student. Je kan hierbij denken aan bijlessen voor tentamens, geen feestjes in drukke periodes en andere ouderejaars die jou kunnen helpen bij het voorbereiden van jouw tentamens. Denk jij na deze periode dat Forestus echt iets voor jou is dan kan je besluiten om lid te worden.