F.I.Cie-periode

Beste (bio)medische student, 

Gefeliciteerd met een plek bij één van de twee leukste studies in de mooiste studentenstad van Nederland. Naast de vele uren die jullie waarschijnlijk studerend in het LUMC gaan doorbrengen, moet natuurlijk ook plaats geaakt worden voor ontspanning en gezelligheid. Daarvoor zijn wij: het Leids Medisch Dispuut Forestus, het gezelligheidsdispuut van de M.F.L.S. Om jullie als eerstejaars studenten de kans te geven om kennis met ons te maken, organiseren wij elk jaar de F.I.Cie-periode. Tijdens deze periode organiseert de Forestus Informatie Commissie (F.I.Cie) zeven leuke activiteiten, waaronder een aantal klassiekers: het Schuimfeest, de Kroegentocht en het Zwembadfeest. Daarnaast bieden we ook een bijles aan voor jullie eerste tentamen. Deelname aan de F.I.Cie-periode kost slechts €5,- en is geheel vrijblijvend. 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de F.I.Cie-periode! Dit kan door je in te schrijven via de website van de M.F.L.S. Ook is het mogelijk om je in te schrijven bij de F.I.Cie of F.I.Cie-crew, te herkennen aan de rode dan wel witte tuinbroeken.

Namens het 41e Bestuur des L.M.D. Forestus een fijn jaar gewenst en hopelijk tot ziens tijdens de F.I.Cie-periode, en nog lang daarna!

 

Met een fier Welterusten,

 

Evi Koenekoop

h.t. Assessor externus