F.I.Cie-periode

Beste (bio)medische student,

Van harte gefeliciteerd met het verdienen van je plek bij een van de twee leukste studies van Nederland in de mooie studentenstad Leiden. 

Je staat klaar voor de mooiste tijd van je leven, je studententijd. Hopelijk ben je er ook een beetje klaar voor. Naast je tijdsbesteding aan studeren in het LUMC is het ook belangrijk om gezelligheid en ontspanning op te zoeken. Je kan volledig je eigen invulling geven aan hoe je deze tijd wilt besteden. Om ons, ‘(bio)medische studenten’, hiermee een handje te helpen is het Leids Medisch Dispuut Forestus opgericht, het gezelligheidsdispuut van de M.F.L.S. 

Aan het begin van elk collegejaar wordt er door de Forestus Informatie Commissie (F.I.Cie) een F.I.Cie-periode georganiseerd. Tijdens deze periode vinden er zeven activiteiten plaats, waaronder een BBQ, een Roulatiediner en een Zwembadfeest! Aanvullend hierop bieden wij een Bijles voor jullie eerste tentamen. De activiteiten zullen je een beeld geven van het mooiste Dispuut van Nederland en geven je de mogelijkheid om te kijken of het wat voor jou is. 

Deelname aan alle activiteiten kost slechts €5,- en is geheel vrijblijvend, dus schrijf je vooral in! Het is erg gezellig en een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Maar wat voegt L.M.D. Forestus nu toe aan je studententijd na de F.I.Cie-periode? Traditiegetrouw borrelen wij elke dinsdagavond in De Hut van Ome Henne en proosten wij met een fier Welterusten. Daarnaast is Forestus een aantal prachtige commissies rijk die verscheidene activiteiten organiseert. Voorbeelden hiervan zijn Cantus,  Bierestaffetes, diners en niet te vergeten het Forestusweekend. Door plaats te nemen in een commissie kan jij je eigen draai geven aan Forestus. Naast de commissies bevat Forestus verticale verbanden, Gildes en Ordes, waarbij het mogelijk is om je aan te sluiten. Bij Forestus is een van de belangrijkste eigenschappen dat je niks verplicht bent en dit vrijblijvende Lidmaatschap maakt Forestus speciaal. Je kan dus zelf bepalen hoe actief je bent.

Wil je graag meer informatie of je aanmelden? 

Het is mogelijk om je tijdens de gehele F.I.Cie-periode aan te melden als Lid van Forestus. Dit kan bij de Bestuurskamer en de Leden van de F.I.Cie of F.I.Cie crew, te herkennen aan de gekleurde tuinbroeken. Bezoek ook vooral onze Instagrampagina (@lmd_forestus) waarop alle updates omtrent de activiteiten worden geplaatst. 

Namens het 42e bestuur des L.M.D. Forestus wens ik je een gelukkig jaar toe en hoop ik je te mogen zien tijdens de F.I.Cie-periode!

Met een fier Welterusten, 

Amber Brookman,                                                                                                                                                                                                        f.t. assessor externus.