Nieuws

Maandmail - januari

Waarde Leden,


De eerste maand van 2023 zit er op en we hebben weer mooie dingen beleefd. Dinsdag 10 januari hebben we geproost op een gelukkig 2023 met een heerlijk glaasje bubbels. Iedereen heeft elkaar weer gesproken voor het eerst dit jaar in onze prachtige stamkroeg en elkaar op de hoogte gebracht van de kerstvakantie. Sommige Forestianen hebben lekker kerst gevierd met familie en uitgerust,  andere Forestianen hebben over alle avonturen van skivakantie verteld. 


Ook heeft de Intergildeborrel plaatsgevonden op vrijdag 20 januari. Het was dit jaar wel heel bijzonder, aangezien het weer de eerste was in HePatho. De laatste fysieke Intergildeborrel was in 2020, dus alweer drie jaar geleden! Iedereen heeft erop los geborreld en genoten van alle acts en shotjes. Ik wens iedereen die bij de Gildeactiviteiten aanwezig zal zijn heel veel plezier. Ondanks de drukte is dit de gegoten kans om heel veel leuke Forestianen te leren kennen!


Januari eindigde met de Ordeborrel die dinsdag 31 januari heeft plaatsgevonden. Deze keer op een iets andere plek, namelijk de bovenruimte van Rockcafé Lazaru’s. Op deze superleuke Borrel heeft P.E.U.L. zicht geprofileerd tot Orde, gefeliciteerd! Tenslotte is het Bestuur deze maand begonnen met eten bij Gildes en Ordes. We zijn begonnen met een bezoekje aan PCB, waar we hebben genoten van hun pannenkoeken met crème fraîche en basterdsuiker en we hebben gegeten bij RB en geracebakt om vast in te komen voor de Ordeborrel. 


In februari zal het Bestuur dit voortzetten en gaan eten bij PB en TQ. Februari zal een maand vol leuke bezigheden worden. Dinsdag 7 februari zal de A.B.C.-reünie plaatsvinden, waarna we zullen vertrekken richting De Hut voor de Actie-dansborrel. Ik hoop iedereen daar te zien in een sprookjesachtige outfit! De Witte-jassen-Borrel zal op dinsdag 14 februari zijn. Het is traditie dat alle Forestianen die hun bachelor hebben behaald en aanwezig zijn op deze Borrel een gratis biertje krijgen! 


De tweede G.O.O.-competitie is ook alweer van start gegaan. Heel veel succes aan alle teams die meedoen en zorg ervoor dat uw groepje twee meter bier wint door met zo veel mogelijk naar de activiteiten te komen! Het Bestuur kijkt erg uit naar de komende activiteiten, hopelijk u ook!


Met een fier Welterusten,

Namens het 42e Bestuur des L.M.D. Forestus,


Amber Brookman,

h.t. Assessor externus.