Nieuws

Maandmail - maart

Waarde Leden,


Wat was maart weer een bewogen maand. De maand werd afgetrapt met de Broertjes-en-zusjesdag georganiseerd door de KinCie op zaterdag 4 maart. Dankzij de stepjes die via een sponsordeal zijn geregeld met Easyfiets is het mooie Leiden laten zien aan alle broertjes, zusjes, vvv’tjes en zelfs moeders! Voordat de dag werd afgesloten met een geweldige Cantus hebben we een goede bodem kunnen leggen met een maaltijd met korting van Woo Ping. 


Op zaterdag 11 maart is het Bestuur samen met een gezellige groep Leden afgereisd naar Rotterdam voor de zusjesdag van heerendispuut de NUL. Tijdens hun eerste Cantus hebben wij ze eens laten merken hoe een echte Cantus hoort te gaan. Op maandag 13 maart vond de C.M.O.-activiteit plaats; “Wie is de slimste Forestiaan?”. Sommige groepjes scoorden secondes en sommige moeten nog wat meer werken aan hun kennis. Op dinsdag 14 maart hebben alle oude maar gouden Leden gedanst en gezongen op de SjaCie-dansborrel. De dinsdag erna was er weer een Speciale Borrel, de Pizza- en spelletjesborrel! Bovendien heeft de C.M.O. weer een aantal goede Bijlessen neergezet met hopelijk een verhoging in het slagingspercentage voor de tentamens. Bedankt voor alle sprekers die de Bijlessen hebben gegeven! 


Ook heeft de Halfjaars-D.L.V. plaatsgevonden op maandag 20 maart en daarmee zijn ook de sollicitaties geopend voor het 43e bestuur, d’A.B.C., de S.O.A., de W.C., de IntegraCie en de F.I.Cie! Lijkt het je nou leuk om hier deel van te zijn en iets moois bij te dragen? Solliciteer dan snel door te mailen naar forestusbestuur@mfls.nl.


In maart heeft het Bestuur gegeten bij M&M en het Bestuur zal in april eten bij L.A.Z.A. en PiPi. Gefeliciteerd aan alle Forestianen die aangenomen zijn bij een Gilde, het belooft een mooie tijd te worden! Dinsdag 4 april zal SD aftrappen met de eerste Gilde-dansborrel van het jaar met het thema ‘SpaceDreams’. Dinsdag 11 april zal de Bestuurinformatieavond zijn waar geïnteresseerden van harte welkom zijn om erachter te komen wat het doen van bestuur inhoudt. Hopelijk zijn de bestuurskuikentjes enthousiast om te gaan solliciteren en kunnen zij op de Oud-besturenborrel na deze avond nog enthousiaster worden gemaakt door te praten met ervaringsdeskundigen. 


De tweede Dansborrel wordt georganiseerd door PiPi en PB op dinsdag 18 april. Ook de Actie organiseert met de ingang van het lekkere lenteweer een gratis bowlingactiviteit. U kunt zich hiervoor aanmelden vanaf woensdag 4 april om 20:00 uur. Ook komt de Dies al erg dichtbij. De DiesCie zal aftrappen met het Open Dies feest op 17 mei, waarna de Diesweek zal plaatsvinden. De Diescantus die eerst zou plaatsvinden op zaterdag 27 mei, de mooiste dag van het jaar, is verplaatst naar vrijdag 26 mei, waar we iedereen hopen te verwelkomen. 


Er zal tevens binnenkort een jaartruiendag plaatsvinden, waar u kan sieren in uw Jaartrui. We gaan weer een mooie maand tegemoet en het Bestuur wil graag iedereen bedanken voor het afgelopen halfjaar en kijkt ontzettend uit naar het maken van nog veel meer herinneringen op de Borrels, activiteiten en uiteraard in de Bestuurskamer!


Met een fier Welterusten,

Namens het 42e Bestuur des L.M.D. Forestus,


Amber Brookman,

h.t. Assessor externus.