Nieuws

Maandmail - juni

Waarde Leden,

 

Het doet mij veel vreugd dat u met het heerlijke zonnetje buiten een moment hebt gevonden om uw mail te openen, om vervolgens op het verslag en het vooruitzicht van de maand te klikken. Of dit nu is omdat u een goede SOG-activiteit zocht van de laatste tentamens, of omdat u zich bewust bent van het feit dat het de eerste dag van de maand is en mijn Maandmail in uw mailbox beland en u deze dus de gehele dag al met smart heeft afgewacht(ik ga uiteraard uit van het laatste): het verblijdt mij dat u deze mail leest.

 

De junimaand begon vrij rustig, zo hadden we eindelijk weer eens ‘normale’ Borrels na de vele Dansborrels. Wat zeg ik nu? Een Borrel bij Forestus is natuurlijk nooit normaal! Dat is maar weer zo gebleken.

Op vrijdag 10 juni stapte een grote groep uitgeslapen Forestianen de bus in naar het Forestusweekend. Waar dit voor sommigen de zoveelste keer was, hadden Jaar 2019, 2020 en 2021 een Weekendontgroening (en dan bedoel ik niet het A.B.C.-weekend). Het was bijzonder om eindelijk mee te maken waar iedereen al zo lang vol lof over spreekt. Ik kan beamen dat er niks gelogen is over hoe legendarisch het Weekend is! Dank W.C. voor het neerzetten van een onvergetelijk Weekend. 

Tijd voor bijslapen was er na het Weekend niet. PS heeft namelijk het gezelligste slaapfeestje in de geschiedenis georganiseerd tijdens hun Dansborrel onder het thema ‘Pyjama Slaapfeestje’! Er waren roze welkomstshotjes om de sfeer erin te krijgen, er waren esma’s om lekker wakker te blijven: dit was een Dansborrel om nog lang over te kunnen schrijven. 

Om vast in de zomersferen te komen zijn we op vrijdag 17 juni naar het strand gegaan met de SjaCie voor een volleybaltoernooi! We hebben heerlijk aan onze tanlines  kunnen werken terwijl we ook nog eens aan het sporten waren! 

Maandag 20 juni was een spannende dag voor het Bestuur. Gelukkig zijn het 42e bestuur, d’A.B.C., de S.O.A. en de F.I.Cie ingestemd. Wij zijn er zeker van dat onze opvolgers en alle andere ingestemden het enorm goed zullen gaan doen, succes!

Een dag later vond de Biertapwedstrijd plaats. Gedurende deze spannende strijd hebben alle aanwezigen meer waardering ontwikkeld voor het vak van de barman: een schuimlaag met een dikte van twee vingers is toch lastiger gebleken dan voorheen gedacht. Nu neem ik even een moment om mijzelf gelukkig te prijzen met een derde plek, maar de echte winnaar was Boris! 

De 7AM-dansborrel maakte mijn favoriete highschool films tot werkelijkheid. Grease, Bring it on, 17 again, High School Musical, ik miste alleen nog Olivia Newton-John en Zac Efron. Gelukkig was er wel plek (en koffiemelk) voor die romantische kus aan het einde van de film. 

Op woensdagmiddag kon het Bestuur tijdens de Koffiemiddag genieten van ieders brakke zijn na de geslaagde Dansborrel. Samen sterven is beter dan alleen! Daarnaast konden we shinen in onze nieuwe Forestussokken, welke weer te koop zijn.

 

Het collegejaar is bijna tot zijn einde gekomen, er staan echter nog een aantal leuke activiteiten op de agenda. Zo zal vanavond het Lustrumfeest plaatsvinden. Nu kunnen we eindelijk eens laten zien aan de M.F.L.S.’ers, vvv’tjes en andere genodigden hoe hard wij het dak eraf kunnen feesten bij Forestus! Ik hoop jullie allemaal te kunnen bewonderen in prachtige glitter outfit vanavond.

Na goed uitgeslapen te zijn zullen we morgen naar de Vlietlanden gaan om tezamen te kunnen borrelen, volleyballen, zonnen, wat men maar wil!

Komende dinsdag zal helaas alweer de laatste Borrel voor het zomerreces plaatsvinden. Kom dus zeker langs om nog een laatste keer De Hut op stelten te zetten voor we een aantal weken van heimwee naar de Borrel tegemoet gaan. 

 

Verder rest mij niks meer dan: tot vanavond!

Met een fier Welterusten,

Namens het 41 Bestuur des L.M.D. Forestus,

Evi Koenekoop,

h.t. Assessor externus.