Nieuws

Maandmail - september

Waarde Leden,

Wat is de maand september toch voorbij gevlogen! Inmiddels heeft de Bestuurswissel plaatsgevonden en staat een nieuw h.t. Bestuur klaar om komend jaar succesvol te laten verlopen. Onderhand beginnen wij langzamerhand te wennen aan het Bestuursleven. Zo zijn de vissen elke doordeweekse middag van 12:30 uur tot 15:30 uur in het gezelschap van een Bestuurslid, en hebben we al een aantal keer mogen schrikken van onze bankrekening na onze eigen Borrels.

Verder heeft deze maand de Dechargeborrel van het 40e bestuur plaatsgevonden. 

Dit jaar was dit niet het moment voor Leden en externen om het Bestuur te feliciteren met hun wissel, maar om het bestuur te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Al heb ik mijn twijfels of ze zich ieder bedankje nog kunnen herinneren; aan het einde van de avond was op de kruk blijven zitten namelijk al een grote uitdaging voor menig e.t. bestuurslid. Gelukkig is de gehele avond vastgelegd! Ik wil graag mijn voorgangers van het 40e bestuur bedanken voor al hun harde werk, en hen daarnaast graag feliciteren met de goedkeuring van het Jaarverslag. 

Het Bestuur heeft het volste vertrouwen dat dit jaar één zal worden om nooit te vergeten. De LusCie is al druk bezig met het organiseren van onvergetelijke Lustrumactiviteiten onder het thema ClimaXXX waar onze Leden de komende vijf jaar op terug kunnen kijken. 

De F.I.Cie-periode is deze maand ook van start gegaan. De F.I.Cie heeft er alles op alles gezet om hun activiteiten tot een zeer groot succes te maken. Door deze Commissie moest het Bestuur na de tweede activiteit al druk discussiëren over een Ledenstop. Met inmiddels 255 inschrijvingen voor de F.I.Cie-periode en 86 inschrijvingen voor Lidmaatschap bij ons prachtige Dispuut, lijkt het erop dat Jaar 2021 één van de grootste jaren wordt die Forestus gekend heeft. Ga zo door F.I.Cie! Ik kijk al uit naar de komende activiteiten.

Onze eigen Constitutieborrel zal plaatsvinden op dinsdag 12 oktober. Wij hopen heel veel Leden te mogen ontvangen om gezamenlijk een shotje jenever te nuttigen. Zet hem dus in uw agenda, of maak gebruik van de downloadbare digitale agenda die up-to-date gehouden wordt door het Bestuur.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op de Borrels en activiteiten komende maand!

Met een fier Welterusten,

Namens het 41e Bestuur des L.M.D. Forestus,

Evi Koenekoop,

h.t. Assessor externus.