Studie

Als student ben je druk met het volgen van colleges en dikke studieboeken lezen en daarnaast moet er soms ook nog gewerkt worden. Ook sta je als Forestiaan bijna wekelijks op de borrel. Forestus staat niet alleen maar in het teken van het organiseren van activiteiten en het organiseren van feestjes maar streeft er ook naar om jou te begeleiden tijdens je studie. Hoe doen wij dit?

Forestus

Forestus is het Dispuut van de Medische Faculteit der Leidse Studenten, hierdoor doen veel leden van Forestus dezelfde studie als jij. Dit brengt uiteraard alleen maar voordelen met zich mee zoals ouderejaars die je kunnen helpen of studiemateriaal, oefententamens en samenvattingen kunnen geven.

Bijles

Ook organiseert de Commissie Medische Observatie (C.M.O.) bijlessen gedurende het eerste jaar van de studie. Deze bijlessen zijn voor alle tentamens in het eerste jaar. Tijdens deze bijlessen kan jij vragen stellen over onderwerpen die behandeld zijn, word je ondersteunt bij het studeren en helpen wij jou om jou over kennis te laten beschikken die jij misschien nog niet tot je had genomen.

Studie uitjes

Omdat wij als Forestus streven naar goede studieresultaten maar ook graag activiteiten organiseren die studie gerelateerd zijn organiseren wij elk jaar verschillende activiteiten op studie niveau. Je kan hierbij denken aan rondleidingen op afdelingen in het ziekenhuis en practica.