F.I.Cie-periode

Beste (bio)medische student,

Gefeliciteerd met het bemachtigen van een plekje bij de leukste faculteit van Leiden! 

Je staat aan het begin van je studententijd, één van de mooiste tijden uit je leven. Naast colleges bijwonen en studeren in de Walaeus bibliotheek, is het ook tijd voor gezelligheid. En waar kan je dit beter doen dan bij hét gezelligheidsdispuut van de M.F.L.S., genaamd het Leids Medisch Dispuut Forestus?!

Wat heeft L.M.D. Forestus jou allemaal te bieden? Elke dinsdag borrelen wij traditiegetrouw in De Hut van Ome Henne, waar wij proosten met een fier Welterusten. Naast de Borrel worden vele andere activiteiten georganiseerd, waaronder de Cantus, Bierestafette, Diesweek en het Forestusweekend. Uiteraard zijn wij naast gezellige, ook gedreven studenten. Vandaar dat wij veel samen studeren en Bijlessen organiseren voor de eerstejaars. Al deze activiteiten worden georganiseerd door maar liefst 22 commissies, waarvoor je kan solliciteren. Bovendien heeft Forestus verticale verbanden, de Gildes en Ordes, waar je je vrijwillig bij kan aansluiten. Voor iedereen dan ook wat! Niks binnen Forestus is verplicht, het is dan ook helemaal aan jou om te bepalen hoe actief je wilt worden!

Aan het begin van het collegejaar kan je een kijkje komen nemen bij L.M.D. Forestus. De Forestus Informatie Commissie (F.I.Cie) organiseert namelijk de F.I.Cie-periode van 4 september tot en met 20 oktober. Voor een kleine bijdrage van €7,50 zullen zij zeven spetterende activiteiten voor jullie neerzetten, waaronder een BBQ, Schuimfeest en het welbefaamde Zwembadfeest. Aanvullend zal er een Bijles voor Cel tot Molecuul en Humane Biologie aangeboden worden. Wil jij graag kennis komen maken met ons prachtige Dispuut, meld je dan aan! De hele F.I.Cie-periode is geheel vrijblijvend en een perfecte manier om op een gezellige wijze nieuwe mensen te leren kennen. 

Wil jij je graag aanmelden als Lid van Forestus of wil je liever nog wat meer informatie? Dit kan gedurende de hele F.I.Cie-periode bij de Leden van de F.I.Cie (te herkennen aan de gekleurde tuinbroeken), F.I.Cie-crew of in de Bestuurskamer (K1-71). Voor meer informatie en updates kan je ons volgen op de Instagram @lmd_forestus. 

Namens het 43e bestuur des L.M.D. Forestus wens ik je een gelukkig jaar toe en hoop ik je te mogen zien tijdens de F.I.Cie-periode!

 

Met een fier Welterusten, 

J.M. Kellerhuis,           

f.t. assessor externus.