Nieuws

Maandmail - augustus

 

Waarde Leden,

 

Het einde van de vakantie nadert en daarmee begint het collegejaar spoedig. Sommigen van u hebben geen vakantie gehad, maar ik hoop dat u toch heeft kunnen genieten van de zonnige dagen die Nederland heeft gehad. 

 

De EL CID is met succes tot een einde gekomen en de F.I.Cie is hard aan het werk voor het neerzetten van een legendarische F.I.Cie-periode. Aankomende maandag 4 september zal de Terugkomborrel plaatsvinden. Wellicht heeft u het nieuws al voorbij zien komen, maar De Hut van Ome Henne is helaas voor onbepaalde tijd gesloten. Gelukkig is een alternatieve, tijdelijke locatie reeds gevonden en zullen wij aankomende maandag gewoon traditioneel kunnen borrelen. De Borrel zal plaatsvinden in The Flow op Morsstraat 35, 2312 BK te Leiden. Meer informatie over hoe u de locatie gemakkelijk kunt vinden heeft u in uw mail ontvangen. Uiteraard hoopt het Bestuur u te mogen ontvangen op de laatste Borrel van haar Bestuursjaar!

 

Niet alleen de F.I.Cie is bezig geweest met het organiseren van de F.I.Cie-periode, maar ook zijn d’A.B.C., de S.O.A., de IntegraCie en natuurlijk het f.t. bestuur bezig om een mooie tijd voor Forestus neer te zetten. Op maandag 11 september zal de wisselings-D.L.V. plaatsvinden in collegezaal 5, wat officieel het einde van ons Bestuursjaar zal betekenen. Gelukkig volgen dan weken waarin we nieuwe studenten enthousiast kunnen maken voor ons Dispuut. Op dinsdag 12 september zal de F.I.Cie BBQ plaatsvinden, gevolgd door het Schuimfeest. Op woensdag 20 september vindt de Karaokeavond plaats in van Melzen. Eind september zit het f.t. bestuur ook zeker niet stil. Op maandag 25 september vindt namelijk de beleids-D.L.V. plaats met de volgende dag de Constitutieborrel. Donderdag 28 september zal het Roulatiediner en de kroegentocht plaatsvinden. De F.I.Cie-periode zal spetterend afgesloten worden met het Zwembadfeest op vrijdag 20 oktober. 

 

Het Bestuur is afgelopen jaar bezig geweest met een plan voor het aanstellen van twee vertrouwenscontactpersonen. De vertrouwenscontactpersonen kunnen een luisterend oor bieden, maar kunnen personen ook aanraden professionele hulp te zoeken, waarbij de vertrouwenscontactpersonen weten welke persoon het best te bereiken is in specifieke situaties. Totdat dit plan verder uitgewerkt is en de vertrouwenscontactpersonen kenbaar zijn gemaakt, wil het Bestuur u graag op de hoogte stellen waar u nu terecht kunt. U kunt studieadviseurs bereiken, maar ook studentpsychologen van Universiteit Leiden en de vertrouwenspersoon van Universiteit Leiden. In de mail met als onderwerp Informatie vertrouwenspersonen kunt u alle mogelijke contacten vinden. Voor vragen kunt u altijd bij het Bestuur terecht. 

 

Dit is tevens mijn laatste Maandmail en ik wil u bedanken voor het lezen van de Maandmail afgelopen jaar! Ik hoop u allen te zien op maandag 4 september bij de Terugkomborrel in The Flow!

 

Met een fier Welterusten,

Namens het 42e Bestuur des L.M.D. Forestus,

 

A. Brookman,

 

h.t. Assessor externus.