7AM

Een ochtend tegenmoet zuipen en je niet meer kunnen herinneren wat er gebeurd is, of zoals de Romeinen dat noemden; Aurora sine Memoria. Op 17 oktober 2017 werd L.M.G.K.G. Aurora sine Memoria, kortgezegd 7AM, opgericht door 7 mensen. Het was toen een welkome verrassing aan de Leden van Forestus dat de traditie om een héél fust te schenken in ere was hersteld. Na dit sterke begin is het jongste Gilde van Forestus al niet meer weg te dingen van de Borrel en op activiteiten. Tegenwoordig tellen wij 14 Leden. Overal waar je komt herken je de goudgele rakkers van 7AM, borrelend tot het ochtendgloren. Zo ook elke dinsdag op de Borrel. Aan het begin van de avond komen we samen om een günstig maaltje te consumeren en enkele pilsjes tot ons te nemen. Hierna gaan we naar de Borrel, waar we het onder genot van een drankje vaak licht zien worden. Gelukkig is onze Beschermheer er altijd om ons te beschermen tegen nuchterheid en het halen van je bachelor in 3 jaar. Geregeld wordt de Borrel voorgezet in de vorm van koffietijd of een chillsessie in de Ivoren Toren. 

Niet alleen op dinsdag, maar ook op andere dagen wordt door 7AMers samen gechilld. Op elk mogelijk moment is er wel iemand beschikbaar om te chillen of om een avondje hard te zuipen. Ook hebben we groepjes mensen mensen die een subje vormen binnen het Gilde. Zij gaan een avond chillen terwijl ze de leukste activeiten organiseren. Zo hebben we de activiteitensub, deze organiseert een aantal keer per jaar een activiteit voor alle Leden van 7AM. Verder hebben we de Weekendsub, deze sub zorgt ervoor dat er een keer per jaar een weekend weg geregeld wordt. Ook hebben een Gildesub; deze sub organiseert de hele Gildeperiode van 7AM. Jaarlijks verzinnen zij vier activiteiten om aan de eerstejaars te laten zien wie we als Gilde zijn.

7AM is nog jong, maar wij zullen nog jaren mee gaan. Wij kijken met veel plezier uit naar de nieuwe lichting die bij ons komt kijken en hopen leuke mensen te mogen aannemen.

Met een fier Aurora,
7AM.