M&M

Lieve lezer,

M&M is momenteel het op één na jongste Gilde van Forestus, opgericht in 2014. Ons Gilde heeft op het moment 24 Leden, allemaal verschillend maar op de een of andere manier toch goed passend bij elkaar. De afkorting M&M staat voor ´´Miscite et Meliora´´ ofwel ´´Mix en alles wordt beter´´. Dit slaat niet alleen op de rijkelijk vloeiende drankjes (skinny bitches!) die wij nuttigen, maar dus ook op de verschillende karakters binnen ons Gilde die verrassend goed mixen.

Naast het bezoeken van vele Forestusactiviteiten eten we elke dinsdag met elkaar, waarbij de nodige stokbroden met zeezoutboter, Monatoetjes, M&M´s (die kunnen natuurlijk niet ontbreken) en flessen wijn genuttigd worden. Over het algemeen kan men stellen dat eten wel een van de grootste hobby´s van een M&M´er is.
Daarnaast gaan we ieder jaar op M&M-weekend, hebben we ieder jaar een datediner en pakken we regelmatig random feestjes en festivals. Niet zelden lopen deze activiteiten enigszins uit de hand en escalaties zijn ons dan ook zeker niet vreemd.

Naast onze liefde voor eten, verbindt ook onze liefde voor skinny bitches, singstar, eierdopjes, 30 seconds en de allermooiste kleur PLUM ons!

Al met al zijn wij gewoon megaleuk 😉

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van de rest van de Website!

Plumkusjes van de meiden van M&M