PiPi

In deze coronatijden is de anderhalve meter afstand enorm belangrijk en daarom blijven wij met oneindig veel afstand het paradepaardjesgilde van Forestus. Als sportiefste gilde doppen wij onze eigen bakken middels spierbaladtjes en bereiken we hiermee de ‘PiPi First’ titels op alle Forestus sportdagen in de geschiedenis. Daarbij hebben wij onze pijlen gericht op internationale faam door hoog te eindigen op de NK’s dodgeball en spikeball. Met deze krachtige toon stel ik u voor aan het Gilde dat zich meer nog dan fysiek, innerlijk sterkt door een hechte band tussen zijn leden en het Dispuut.

De alliteratie van Polydipsie Polymictie staat voor veel zuipen en veel zeiken. Goed gekozen, daar wij vaak ons plasje doen binnen meerdere commissies om de creatiefste activiteiten neer te zetten en nog vaker te zuipen op diezelfde activiteiten. Onze drang naar gezelligheid wordt niet in banen geleid door een georganiseerd Bestuur maar door de natuurlijk krachten binnen de entropipi. Gezelligheid, spontaniteit, enthousiasme en creativiteit zijn de drijfveren voor de bedenkers van de ‘Pupcrawl’, slaptain morgan, slapception, pintersport en de Franse Alpenpauw (niet te verwarren met de Zwitserse Alpenpauw).

Alhoewel de natuurlijke habitat van de Franse Alpenpauw zich onder en naast de skiliften bevindt, is de kenmerkende lokroep vaak ook te horen tijdens het kerstdiner, het gildeweekend, het extra gildeweekend, het jongerejaarsweekend, dansborrel, S-L-E-T-sanctie uitje, R-E-L-A-C-T-I-E uitje, familiedag en sjaarzenactiviteit. Daarbij schijnt de habitat zich ondanks klimaatverandering uit te breiden door inbreng van de de leukste sjaarzen die wij ieder jaar opnieuw mogen aannemen.

De laatste aanwinsten Manon, Matthijs, Sarah, Raven en Vivian hebben bewezen online ook on fleek te zijn. Deze praatgrage avonturiers deinzen niet terug voor een potje never have I ever, spikeball, sancties opleggen aan je toekomstige Gilde en 17-jarigen versieren in legerkleding. Spreek ze aan als je durft en bereid je voor op een Piekfijne avond.

Orange is the new black,
PiPi