P.C. Basterds

Waarde bezoeker,

Lees hier over het mooiste Orde dat L.M.D. Forestus rijk is!

Dit Orde is opgericht op 5 oktober 2019 door een ambitieuze groep Forestianen. Vele dinsdagen voor de Borrel aten zij samen Pannenkoeken met Crème fraîche en Basterdsuiker. In een oogwenk geschiedde het: het ontstaan van het Orde der P.C. Basterds.

Maandelijks komen de Hybridae samen om de meest onwaarschijnlijke Eetcombinaties te proeven onder het genot van elkaars gezelschap. Wat begon met Pannenkoeken met Crème fraîche en Basterdsuiker, breidde zich uit naar het ontdekken van bastogne met eiersalade, icebox-cakes en andere smaaksensaties. Niet zelden pakken onze combinaties anders uit dan verwacht, maar een geslaagde avond is het altijd. 

Wij Hybridae zijn zeer gemotiveerd om onze grenzen te verleggen. Wij variëren niet alleen in wat we nuttigen, maar ook op welke wijze wij verzadigd raken. Zo heeft er afgelopen jaar een heus Silent Dinner plaatsgevonden: een diner waarbij pas gepraat mag worden wanneer men één fles wijn volledig heeft geconsumeerd. Ook kan menig Hybridas zich nog vast wel herinneren welke flatterende en minder flatterende zaken tijdens het Nieuwjaarsdiner over hem of haar zijn onthuld door een gedicht van een Ordegenoot. Hybridae zijn kennelijk even vaardig met de pen als met de vork.

Kortom, het Orde der P.C. Basterds is het mooiste Orde van L.M.D. Forestus waarin gezelligheid, smaaksensaties en creativiteit samenkomen. Bent u geïntrigeerd door onze  innovatieve en gezellige levenswijze, en denkt u dat u kan bijdragen aan het innoveren van een gemiddeld avondmaal? Schroom dan niet ons te benaderen en wie weet wordt u uitgenodigd eens mee te Dineren.

Met een fier en smakelijk Welterusten, 

Orde der P.C. Basterds